Hellasofia | Numerologi
16333
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16333,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Numerologi

Hvad er en match numerolog?

”En match numerolog er en numerolog, der har modtaget en særdeles grundig uddannelse i numerologien og er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom og på baggrund heraf er i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte. Ethvert numerologiske navneskifte handler om at finde det bedste match til personen – Match Numerologen er særligt trænet i match metoden og tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match.”

Det numerologiske alfabet

I numerologien repræsenterer det enkelte bogstav en talværdi og dermed en vibration. Nedenfor ser du talværdien for de enkelte bogstaver.

 

Talværdien 1: A, I, J, Q, Y og Å

 

Talværdien 2: B, K og R

 

Talværdien 3: C, G, L og S

 

Talværdien 4: D, M og T

 

Talværdien 5: E, H, N og X

 

Talværdien 6: U, V, W og Æ

 

Talværdien 7: O, Z og Ø

 

Talværdien 8: F og P

 

Ex:
Emilie: 5+4+1+3+1+5 = 19 (betegnes 19/1 i numerologien).
Idamari: 1+4+1+4+1+2+1 = 14 (betegnes 14/5 i numerologien).
Osv.

Vejledning ved navneændring

Step 1:
Gå ind på www.borger.dk > Familie og børn > Navne og Navneændring > Ansøg om navneændring > Start

 

Step 2:
Log ind med dit NemId og tryk videre

 

Step 3:

  1. Udfyld telefon og email
  2. Marker hvem du vil ændre navn for (dig selv eller dit barn)
  3. Tryk næste

 

Step 4:
Under ”ønsker navneændring til” markerer du, om du ønsker at ændre dit fornavn, mellemnavn og/eller efternavn. Du skal også markere, hvis du fx ønsker at slette et mellemnavn uden, at det erstattes af et nyt.
Udfyld de ønskede navne.
Vigtigt:

  • Med mindre din numerolog har sagt andet, så skal du registrere de første 1-3 navn(e) som fornavn(e) og det sidste navn som efternavn.
  • Hvis du søger om et allerede godkendt mellem- eller efternavn, så skal du ligeledes udfylde ”tilknytning til navn”.
  • Søges der om et nyt efternavn, så skal du begrunde din ansøgning. Her er det muligt at vedhæfte et dokument med en uddybende begrundelse af ansøgningen. Det kan være temmelig omstændigt at få godkendt et nyt efternavn, så husk at spørge din numerolog til råds.

 

Step 5:
Vælg kortbetaling og ”klik her for at få til kortbetaling”

Vigtigt:

  • Hvis navneændringen sker som følge af bryllup eller flere samtidige navneændringer i familien så vælges ”jeg mener ikke jeg skal betale for denne navneændring”.

 

Step 6:
Accepter betingelser og signer.

Det numerologiske navneskifte

Der er ikke to navneændringsprocesser, der er ens: Du vil gennemgå både en udrensningsproces samt en opjustering af energier. Både varigheden og omfanget af dette, vil opleves vidt forskelligt fra person til person.

 

Fælles for alle processer er dog, at et navneskifte består af 6 faser. Varigheden af de enkelte faser vil, som skrevet ovenfor, variere og afhænger af flere faktorer, såsom din grundenergi, din alder, om du tidligere har foretaget navskift samt hvilke energier, der påvirkes i processen.

 

Nogen vil opleve, at der forekommer overlap mellem de forskellige faser, eller at faserne ligefrem forløber simultane. Andre vil opleve, at gennemgå faserne næsten kronologisk.

 

Klik her for at læse mere om redegørelsen for navneskiftets forskellige faser.