Hellasofia | Præsentation
16258
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16258,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Præsentation

Om mig

Lige så længe jeg husker tilbage, så har jeg været nysgerrig og søgende i det spirituelle.
Min rejse ind i numerologiens transformerende og opløftende univers tog sin begyndelse for otte år siden: Jeg stiftede bekendtskab med numerologien i flere forskellige regi og oprigtigt talt, var det med en smule skepsis i starten.

Dog blev numerologien ved med at ”prikke til mig” og jeg tog en beslutning om at udforske numerologien nærmere. På den baggrund bestilte jeg en numerologisk session i 2012, som førte til mit navneskifte i starten af 2013. Med et så gik alt op i en højere enhed og mine livsprocesser gav mening – Mødet med numerologien var som at finde hjem i hjertet.

 

Interessen for numerologi voksede støt dag for dag, og jeg ”nørdede” numerologi i timevis. Efter et par års flirten med numerologien på hobbyplan påbegyndte jeg i 2015 Match Numerolog-uddannelsen, og jeg har arbejdet professionelt som numerolog siden 2016.

Jeg har selv foretaget flere navneændringer, da jeg har haft et ønske om, at teste forskellige energier på egen krop for derved at opnå en dybere forståelse for og viden om numerologien.

 

De seneste år har jeg ligeledes uddannet mig inden for Theta Healing og Manifestation, og jeg har dermed inkluderet dette i  mit professionelle virke som numerolog: Jeg oplever en fin sammenhæng i, at kombinere de forskellige spirituelle tilgange til livet.

 

Jeg bor i Aalborg sammen med min mand og vores 2 piger på 12 og 14 år. Mine sessioner afholdes i trygge rammer i privaten eller via Skype.

 

Jeg er medlem af Dansk Numerolog Forening og opkvalificerer mig jævnligt med den nyeste viden inden for området.

Fagligt fundament

Jeg har 15 års erfaring som projektleder og konsulent i både privat og offentligt regi. Den røde tråd i min karriere er min interesse for mennesker og et brændende ønske om, at kunne gøre en forskel.

2019
Certificeret Theta Healer, Basis og Advanced v. Anette Traberg Lind

 

2016
Certificeret Match Numerolog v. Instituttet for Numerologi

 

2016
Certificeret Excellent Rådgiver v. Konsulenthuset Ballisager

 

2014
Certificeret Life og Business Coach v. UCN

 

2010
Certificeret NLP Practitioner v. Unicom

 

2010
IPMA-Certificeret Projektleder v. Dansk Projektledelse

 

2002
Civilingeniør i Virksomhedssystemer v. Aalborg Universitet