Foredrag og Kurser

Jeg kan tilrettelægge foredrag, workshops og kurser præcis efter dine/jeres ønsker. Jeg har undervist meget tidligere i min karriere og jeg elsker at komme ud og dele min passion for numerologien med jer.

Prøv mine numerologiske beregnere

Du kan beregne dine energier og navnevibrationer med mine beregnere

Jeg har tidligere været booket til Firmaarrangement, Bestyrelsesmøde, Mødregruppe, Venindehygge, Polterabend, Forenings- og Netværksmøder. Jeg har ingen loft på antal deltagere, når jeg holder foredrag. Men ved kurser og workshops foretrækker jeg max 10 deltagere – dette for, at jeg kan nå hele vejen rundt, være nærværende og sikre, at alle er med.

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de arrangementer, som jeg tidligere har været booket til.

Ønsker du at booke et kursus/foredrag/en workshop eller har spørgsmål hertil, så er du meget velkommen til at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Foredrag

Varighed: Ca. 3 timer inkl. kort pause

Indhold:

 • Introduktion til Numerologi.
 • Lær at beregne din (og andres) numerologiske essens
 • Gennemgang af de 9 numerologiske grundenergier, herunder karaktertræk, livsformål og -lektioner.
 • Numeroskopet – hvad fortæller det?
 • Tolkning af 1-2 deltagere
 • Spørgsmål

Workshop

Varighed: Ca. 3-4 timer inkl. kort pause

Max. 10 deltagere.

EKS 1:

 • Fælles oplæg for alle deltagere (ca. 30 min) – Lær at beregne din numerologiske essens samt hvad fortæller et numeroskop.
 • Individuel tolkning af numerologisk essens og nuværende navne for alle deltagere (ca. 20-25 min pr. person).

EKS 2:

 • Fælles oplæg for alle deltagere (ca. 30 min) – Lær at beregne vibrationen i din bolig samt gennemgang af de 9 overordnede boligvibrationer.
 • Individuel rådgivning i, hvilke husnumre det der er gunstige for den enkelte deltager (+familie) at bo i. Samt vejledning i, hvordan man kan løfte vibrationen i boliger vha. numerologi. Alle deltagere får vejledninger med hjem, der er målrettet dem og deres familie. (ca. 15-20 min pr. person).

  Kurser / Workshops

  EKS 1:

  DEN NUMEROLOGISKE ESSENS:

   • Hvordan beregnes den
   • Grundig gennemgang og forståelse af, hver af de 9 grundenergier, herunder karaktertræk, livsformål og -lektioner, helbredstematikker mv. 

  EKS 2:

  NUMEROSKOPET

   • Lær at opstille et numeroskop
   • Lær at tolke et numeroskop

  EKS 3:

  ÅRSTALSRÆKKERNE

   • Hvad bruges de til?
   • Lær at tolke årstalsrækkerne.
  Udtalelser

  Hvad siger deltagerne?

  “Tusinde tak for en spændende og lærerig eftermiddag. Vi var allesammen helt blæst bagover af, hvor præcist dine tolkninger af os ramte. Hellasofia har mine varmeste anbefalinger! Hun er så dygtig, nærværende og omsorgsfuld i sit arbejde”.

  Louise Hansen

  ”Tusind tak for i aftes, hvor du var vores foredragsholder i Kinesiologiforeningen. Det var meget inspirerende, relevant og super spændende at lytte og være i dialog med dig. Kan varmt anbefales”

  Birgit Pedersen

  “Jeg kan varmt anbefale Hellasofia som underviser. Hun er både kompetent og god til at formidle, så det er let forståeligt. Og så har hun en enorm tålmodighed med os, der ikke har et naturligt flair for tal 😅

  Camilla