Sessioner

Dine navnevibrationer har indvirkning på, hvordan dit liv udspiller sig og hvilke resultater du opnår. Når dine navne er i harmoni med dig og din essens (fødselsdato), så vil energierne arbejde for dig og hjælpe dig med at opfylde dine ønsker og drømme. 

Skal jeg hjælpe dig med at få dine navne og din essens til at arbejde for dig?

Prøv mine numerologiske beregnere

Du kan beregne dine energier og navnevibrationer med mine beregnere

I mine sessioner er du i centrum. Jeg er nærværende, opmærksom og meget grundig i mit arbejde. Jeg vægter altid at tage mig den tid det kræver for, at du føler dig set, forstået og tryg i både sessionen og de forandringer, vi skaber sammen. Sessionerne kan afholdes i Aalborg, Løkken eller Online. 

Du kan læse mere om de forskellige sessionstyper jeg udbyder her:

Navneskifte Session

Din investering er 3.950 kr.

Navneskifte - Mailsession

Din investering er 2.350 kr.

Navneskifte Session til Børn

Din investering er 2.350 kr.

Fødsels Numeroskop

Din investering er 1.500 kr.

Navneskifte til Virksomheder

Din investering er fra 1.500 kr.

Rådgivende Session

Din investering er 950 kr/time.

Numerologisk Tolkning

Din investering er 775 kr.

Navnetjek

Din investering er 350kr.

Nye Årstalsrækker

Din investering er 950 kr.

Karma-Dharma Session

Din investering er fra 1500 kr.

Husnummer Session

Din investering er 350 kr.

Lydfil om din Grundenergi

Din investering er 150 kr.

Klassisk Numerolog

Som Klassisk Numerolog har jeg modtaget en særdeles grundig uddannelse i numerologien og er blevet indviet i den esoteriske klassiske numerologiske visdom. Jeg er på denne baggrund i stand til at træffe velbegrundede og oplyste valg i relation til at anvende numerologi professionelt ved det numerologiske navneskifte. Ethvert numerologiske navneskifte handler om at finde det bedste match til personen – og som Klassisk Numerolog er jeg særligt trænet i match metoden, der tager højde for både personens numerologiske essens, numeroskopet, årstalsrækkerne, processen og individualiteten i valget af det bedste match.”

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en session, så kan du sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Udtalelser

Læs hvad andre siger

Hellasofia Birkelyst har min bedste anbefaling! Der er ingen tvivl om, at hun kan sit kram til punkt og prikke. Jeg har været ved et par andre numerologer, men det var først, da Hellasofia kiggede på mit numeroskop, at der faldt ro og harmoni i mit liv. Hellasofia er virkelig en menneskekender, empatisk og sød - og et af de mest kærlige og omsorgsfulde mennesker, jeg kender. Jeg kan ikke forklare præcis, hvorfor numerologien virker - men jeg kan konstatere, at jeg tydeligt har kunnet mærke den positive effekt af at have fået det rigtige navn for mig. Jeg oplever en langt større ro indeni, der er bedre balance mellem min indre og ydre verden og så er mit liv blevet fyldt med kærlighed efterfølgende. Jeg er så taknemmelig for alt det, som Hellasofias arbejde har bidraget med i mit liv. Hun er virkelig dygtig og en unik lysende sjæl, som jeg varmt vil anbefale til alle, som ønsker at leve et mere glædeligt og balanceret liv.

Louisa Rosamynthe Holm

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Hellasofia. Hun er super professionel og dygtig, og jeg følte mig meget tryg, imødekommet og set i hendes selskab. Jeg havde allerede været ved en anden numerolog inden, at jeg fandt vej til Hellasofia. Men det var først hos Hellasofia, at jeg fik de helt rigtige energier for mig. Det er snart 2 år siden, at jeg var ved Hellasofia og idag er min hverdag fyldt med lethed, glæde og kærlighed. Min økonomi har heller aldrig været bedre. Jeg føler, at jeg endelig lever mit liv, fremfor bare at have overlevet tidligere. Hellasofia har mine allervarmeste anbefalinger.

Rosemei Eriksen

Jeg var nok endt i et meget sort hul, hvis Hellasofia ikke havde hjulpet mig. Hun så nogle symptomer i min krop som ingen vidste noget om, kun jeg. Hun kunne læse mig 100% uden at kende mig. Jeg kan mærke en ændring i min krop og jeg har fundet ro i mig selv og begynder at få selvtillid og elske mig selv. At elske sig selv, det har jeg aldrig vidst hvad det betød, men nu begynder jeg at finde en mening og følelse af hvad det er. Inden jeg kom til Hellasofia, så var jeg ved en anden numerolog. Men hun var mere interesseret i undervibrationer, (og navne fra en computer) og så slet ikke mine "sygdomme" i underlivet eller på det liv jeg har haft. Stor stor ros til Hellasofia for den professionelle hjælp og fordi hun så mig som et menneske .

  • Mange kærlige hilsner fra L

Jeg fik gaven at møde Hellasofia, som på en meget jordnær og nærværende måde gav mig en indsigt i hvad numerologi egentligt var og betød. Med hendes store faglige kompetente niveau følte jeg, at hun var med mig med alle de detaljer og den tryghed, jeg havde brug for i rejsen i at skifte mit navn både før, under og efter. Mit liv har taget en helt ny og positiv kærlig drejning med ny energi og livsglæde. Jeg har den dybeste taknemmelighed for, at min navneændringsrejse var i Hellasofias hænder.

Mettemarrie Sommer

Hellasofia er et af de smukkeste kærligste og dejligste mennesker jeg har mødt <3. Hun har sin hjerteenergi med i det hun laver og forstår virkelig at ramme ind i et menneskes inderste kerne. Hun har mine varmeste anbefalinger på alle plan.

AnnaSimone Haugaard

Jeg modtog for et par dage siden “Den lille tolkning”. Jeg er stadig blæst bagover af, hvor spot on det var. Læser det om og om igen. Så detaljeret. Hellasofia er bare dygtig. Jeg kunne kende mig selv i alt og det var ikke en beskrivelse, som kunne ramme mange- men helt utroligt specifikt.

Marianne Fiil Bisgaard Dahl

Tusind tak for i aftes, hvor du var vores foredragsholder i Kinesiologiforeningen. Det var meget inspirerende, relevant og super spændende at lytte og være i dialog med dig. Kan varmt anbefales

Birgit Pedersen

Jeg fik ændret mit navn for knap 3 år siden og inden da vidste jeg intet om numerologi. Jeg blev ret nysgerrig på numerologi efter, at jeg fik lavet den lille tolkning ved Hellasofia. Det var som om alle mine udfordringer og dybeste tanker blev beskrevet kort og præcis på et A4 ark. Det var imponerende og derfor besluttede jeg mig, at jeg ville skifte navn.

Jeg bestilte en session ved Hellasofia, velvidende at jeg stadig ikke vidste helt, hvad jeg havde gang i, men det eneste jeg kunne mærke var, at jeg SKULLE prøve det her. Det har vist sig, at mit liv har ændret sig på mange områder og faktisk blev det bedre end det jeg nogensinde har drømt om. Siden jeg har skiftet navn for knap 3 år siden, har jeg fået ro på mit liv, har mødt en fantastisk mand og har en dejlig familie. Vi har købt vores drømmehjem, som nu danner rammen om vores dejlige liv sammen. Jeg har også fået en indre ro, som jeg aldrig har haft før og det føles som om jeg er kommet hjem inde i mig selv. Selv min krop har givet slip på de overflødige kilo, som jeg har kæmpet med at slippe det meste af mit liv.

At skifte navn er ikke noget quickfix og udrensningsprocessen, hvor jeg slap mine gamle energier har til tider været hård. Men nu hvor alt falder på plads i mit liv, så har det været det hele værd og mere til. Hellasofia har været en rigtig god hjælp gennem hele forløbet, både til at give mig en numerologisk forklaring på de udfordringer, som jeg stod med, men også til at give mig lige præcis den healing, som jeg havde brug for, så jeg kunne komme nemmere igennem min proces.
Derfor går mine varmeste anbefalinger til Hellasofia.

Corneliah

En helt igennem fantastisk oplevelse: Hellasofia er dygtig, dybt professionel, vidende og dedikeret. De varmeste anbefalinger herfra - Det hun gør virker!

Sara Skovrup

En helt igennem rar og tryg oplevelse at blive rådgivet af Hellasofia mhp navneskift for hele familien. De allervarmeste anbefalinger herfra

Thomas Larsen