Kontakt mig

Jeg træffes bedst via mail, da jeg oftest er i session i løbet af dagtimerne. Som udgangspunkt besvarer jeg indkommende mails i løbet af 1-3 hverdage.

Du kan udfylde kontaktformularen eller kontakte mig på:

@: info@hellasofia.com 
M: 61 700 100

Alle fysiske sessioner afholdes i mit hjem på Rødtjørnevej 6, 9210 Aalborg SØ.

Kontaktformular

Q&A

Her kan du let og hurtigt finde svaret på de oftest stillede spørgsmål vedrørende numerologi, det numerologiske navneskifte og mine ydelser. Du er også meget velkommen til at kontakte mig ved at sende mig en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Er et navneskifte noget for alle?

Nej, det mener jeg bestemt ikke. Der ligger læring i alle vores navne og der er altid en mening med de navne vi bærer – altså noget vi skal lære. Når vi har lært det vi skulle, så er vi klar til forandring og at modtage ny læring – og det gør vi fx ved at skifte navn.

Et navneskifte kan foregå på to planer:

Det ubevidste plan – et navneskifte fra det ubevidste plan sker fx ved, at vi gifter os og vælger at tage vores ægtefælles mellem- og/eller efternavn. Det kan også foregå ved, at vi får lyst til at tage et gammelt slægtsnavn eller bare ønsker at hedde noget andet.

Det bevidste plan – et navneskifte fra det bevidste plan foregår ved, at man booker en navneskifte session hos en numerolog.

Uanset hvilket plan navneskiftet foregår fra, så går der altid en proces i gang efter et navneskifte og du vil opleve en lang række ændringer i dit liv. Energierne er ligeglade med om det er en numerolog, der har beregnet vores nye navnevibrationer eller om vi fx har giftet os til dem.

Som numerolog kan jeg komme med anbefalinger om, hvorvidt det vil være godt for dig at ændre ét eller flere af dine navne. Men det er så vigtigt, at du selv mærker ind i om og evt. hvornår, det er tid til at skifte. Så navneskiftet sker fordi, at du længes efter forandringer og har lyst til at ændre din skæbne. Det må aldrig være frygt eller dine omgivelser, der dikterer, hvornår det er tid.

Nogle mennesker bruger nemlig hele livet på at lære dét, der ligger i deres oprindelige navne og er først klar til at lære nyt i næste inkarnation. Andre mennesker er klar til at skifte navne en eller flere gange i livet. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet, vi er alle på hver vores rejse og hastigheden er ikke den samme for alle. Det eneste, der er sikkert er, at de temaer, processer og den læring, der ligger i vores nuværende navne, de vil gentage sig indtil vi rykker videre og ændrer vores navn.

Hvordan finder jeg ud af om et navneskifte er noget for mig?

Jeg tror ikke på tilfældigheder, men derimod at alting sker af en årsag – også de valg vi træffer. Det er heller ikke tilfældigt, at du er havnet her på min side og sidder og læser dette netop nu.

Som numerolog kan jeg komme med anbefalinger om, hvorvidt det vil være godt for dig at ændre ét eller flere af dine navne. Men det er så vigtigt, at du selv mærker ind i om og evt. hvornår, det er tid til at skifte. Et navneskifte skal ske fordi, at du længes efter forandringer og har lyst til at ændre din skæbne. Det må aldrig være frygt eller være dine omgivelser, der dikterer, hvornår det er tid.

Det er så vigtigt, at du gør det, der føles rigtigt for dig. Du kan være helt tryg og vide, at du aldrig ender ud i et navneskifte, hvis ikke det er din vej – der er altid en mening med det.

Mange vælger at booke den Den Lille Tolkning og bruge dette at mærke ind i om et navneskifte er noget for dem.

Hvordan vælger jeg den rigtige numerolog?

Det allervigtigste er, at du føler dig tryg ved den numerolog du vælger og at du lytter til din intuition/mavefornemmelse.

Der er mange numerologer på markedet og de sidste år er der også opstået en bølge af ”ny-numerologer”, der selv har opfundet nye numerologiske systemer og principper. Titlen som numerolog er ikke en beskyttet titel og derfor kan alle i princippet kalde sig numerolog i dag – og endda også uddanne andre. Det kan derfor være lidt af en jungle at navigere i.

Min klare anbefaling er at vælge en numerolog, der har gennemført en anerkendt og grundig uddannelse som fx Match Numerolog Uddannelsen ved Instituttet for Numerologi. Her er jeg selv uddannet og jeg bærer den beskyttede titel som Match Numerolog.

Der findes desværre også numerologer på markedet, der sælger via frygt og skræmmekampagner om fx sygdom, død og ødelæggelse. Frygt bør aldrig være incitamentet for et navneskifte! Det bør derimod være af lyst og en glædelig forventning til den forandring, du står overfor. 

Det skal gerne være en både god og tryg oplevelse at være til session hos en numerolog. Og du skal gerne gå både opløftet og forventningsfuld fra sessionen.

Jeg har haft en del klienter, der har haft både dårlige og uheldige oplevelser hos andre numerologer. Og herefter er kommet til mig for at få vejledning og hjælp til justering/ændring af deres numeroskop. Jeg tror ikke på tilfældigheder, men derimod at der altid er en mening med de valg vi træffer. Der ligger læring i alle navne og der har helt sikkert været en mening med, at de klienter skulle ud på en omvej og har fået et uharmonisk numeroskop ved en anden numerolog først – de har skullet lære noget af dette.

Grundlæggende tror jeg ikke på tilfældigheder, men derimod at alting sker af en årsag – også de valg vi træffer. Det er heller ikke tilfældigt, at du er havnet her på min side og sidder og læser dette netop nu. Alt sker af en årsag og så længe du følger din intuition og mavefornemmelse i valget af numerolog, så kan du aldrig vælge forkert.

Skal jeg skifte alle mine navne eller kan jeg beholde nogle af dem?

Der er meget stor forskel på, hvor store ændringer folk skal foretage for at få et harmonisk og støttende numeroskop. Jeg har klienter, der kunne nøjes med at tilføje 1-2 mellemnavne eller blot ændre en smule i stavemåden af deres fornavn. Og andre skal ændre hele deres navn.

Jeg går aldrig på kompromis i mit arbejde eller arbejder med halv-gode løsninger. Men jeg undersøger altid dine ønsker grundigt og tager højde for disse, hvis de kan imødekommes inden for de rammer, som jeg kan stå inde for rent fagligt – dvs. den løsning, der udgør det bedste match til dig.

Vælger jeg selv mine nye navne eller bestemmer du?

Du vælger selv dine navne. Jeg arbejder udelukkende på vibrationsniveau. Til sessionen får du udleveret lister over alle godkendte navne, der matcher dine nye vibrationer. 

Skal jeg bruge mit nye navn for, at det virker?

Det dér tæller rent numerologisk, er det navn, du er registreret med i CPR-registret. Du kan sagtens nøjes med at bruge dele af dit nye navn eller vælge at bruge dit gamle navn på din arbejdsplads, de sociale medier mv. Det betyder ikke noget for den numerologiske proces.

Hvad er den numerologiske essens?

Den numerologiske essens beregnes ud fra din fødselsdato. Den gemmer på en masse indsigter om dig, dine karaktertræk, dit livsformål og dine livslektioner.

Jeg har klienter, der udelukkende kommer for at få vejledning i deres numerologiske essens og derved blive klogere på deres styrker, udviklingspunkter og livsformål.

Prøv min Essens Beregner og få et indblik i, hvilke guldkorn og indsigter, der gemmer sig i din numerologiske essens.

Hvad er årstalsrækker?

Årstalsrækkerne er et kig ind i fremtiden. De fortæller, hvilke energier og temaerne du gennemlever måned for måned i de pågældende år. De kan også bruges til at kigge bagud og blive klogere på de processer, du allerede har gennemlevet og hvad læringen var i disse.  Når du bestiller en Personlig Numerologisk Navneskifte Session hos mig, så får du altid dine årstalsrækker med for de næste 10 år. Du kan også nøjes med at bestille dine Nye Årstalsrækker alene.

Hvad er et karmisk slip?

Det karmiske slip ligger typisk mellem 1 og 5 år efter dit navneskifte. Det findes i dine årstalsrækker og er et udtryk for dét tidspunkt, hvor du slipper al karma i dine gamle navne og således står rent og fuldt integreret i dine nye navne.

Der skal altid ligge et karmisk slip i dine årstalsrækker efter et Numerologisk Navneskifte. Ellers er det en tydelig indikator på, at du ikke har fået det rette numeroskop til dig og din essens. Jeg har desværre flere eksempler på klienter, der har skiftet navn via en anden numerolog, men stadig efter en årrække ikke har følt, at de er landet godt i deres nye energier og har sluppet deres gamle temaer og mønstre. Ved første øjekast har det set ud som om, at de har fået et rent og harmonisk numeroskop. Men når jeg så har regnet efter, så har det vist sig, at der ikke har ligget et karmisk slip i deres årstalsrækker. Dvs. at de aldrig har sluppet de temaer og karma, der ligger i deres gamle navne.

Har du skiftet navn og er du i tvivl om du har fået et harmonisk numeroskop og har sluppet karmisk, så kan du bestille et Navnetjek, hvor jeg netop undersøger dette for dig.

Hvor hurtigt mærker jeg ændringerne?

Der er stor forskel på, hvornår forandringsprocessen går i gang. Nogle mærker den allerede den dag, de vælger at booke en session hos en numerolog. Andre mærker forandringerne fra den dag selve sessionen afholdes. Og endelig er der nogle, der først mærker det fra den dag de ændrer deres navn på Borger.dk.

Nogle oplever en hurtig, dyb og meget intens udrensningsproces, mens andre oplever en lidt roligere udrensningsproces, der strækker sig over en længere periode. Det er meget individuelt og der er ikke en vej, der er bedre end den anden.

Du har mulighed for at læse mit fulde blogindlæg om ”Processen Ved Et Navneskifte” her.

Jeg skal giftes og påtænker at tage min mands efternavn, sker der noget ved det?

Det korte svar er JA. Fordi medmindre din kommende ægtefælle bærer nøjagtig den samme efternavnsvibration som dig, så vil der ske en ændring. Du kan finde jeres navnevibrationer via min Navne Beregner

I numerologien siger vi, at ”I vores navn ligger vores skæbne” og det vil sige, at når du ændrer en eller flere af dine navnevibrationer, så ændrer du din skæbne og du vil således opleve en lang række ændringer i dit liv. Energierne er nemlig ligeglade med om det er en numerolog, der har beregnet vores nye navnevibrationer eller om vi fx har giftet os til dem.

Jeg vil derfor anbefale, at du opsøger en dygtig og anerkendt numerolog inden du ændrer dit navn på egen hånd.

Hvor og hvordan skifter jeg mit navn?

Jeg har lavet denne vejledning, der trin for trin guider dig igennem dit navneskifte på borger.dk:

Step 1:

Gå ind på www.borger.dk > Familie og børn > Navne og Navneændring > Ansøg om navneændring > Start

Step 2:

Log ind med dit NemId og tryk videre

Step 3:

  1. Udfyld telefon og email
  2. Marker hvem du vil ændre navn for (dig selv eller dit barn)
  3. Tryk næste

Step 4:

Under ”ønsker navneændring til” markerer du, om du ønsker at ændre dit fornavn, mellemnavn og/eller efternavn. Du skal også markere, hvis du fx ønsker at slette et mellemnavn uden, at det erstattes af et nyt.

Udfyld de ønskede navne.

Vigtigt:

  • Med mindre din numerolog har sagt andet, så skal du registrere de første 1-3 navn(e) som fornavn(e) og det sidste navn som efternavn.
  • Hvis du søger om et allerede godkendt mellem- eller efternavn, så skal du ligeledes udfylde ”tilknytning til navn”.
  • Søges der om et nyt efternavn, så skal du begrunde din ansøgning. Her er det muligt at vedhæfte et dokument med en uddybende begrundelse af ansøgningen. Det kan være temmelig omstændigt at få godkendt et nyt efternavn, så husk at spørge din numerolog til råds.

Step 5:

Vælg kortbetaling og ”klik her for at få til kortbetaling”

Vigtigt:

  • Hvis navneændringen sker som følge af bryllup eller flere samtidige navneændringer i familien så vælges ”jeg mener ikke jeg skal betale for denne navneændring”.

Step 6:

Accepter betingelser og signer.

Udtalelser

Læs hvad andre siger

Hellasofia Birkelyst har min bedste anbefaling! Der er ingen tvivl om, at hun kan sit kram til punkt og prikke. Jeg har været ved et par andre numerologer, men det var først, da Hellasofia kiggede på mit numeroskop, at der faldt ro og harmoni i mit liv. Hellasofia er virkelig en menneskekender, empatisk og sød - og et af de mest kærlige og omsorgsfulde mennesker, jeg kender. Jeg kan ikke forklare præcis, hvorfor numerologien virker - men jeg kan konstatere, at jeg tydeligt har kunnet mærke den positive effekt af at have fået det rigtige navn for mig. Jeg oplever en langt større ro indeni, der er bedre balance mellem min indre og ydre verden og så er mit liv blevet fyldt med kærlighed efterfølgende. Jeg er så taknemmelig for alt det, som Hellasofias arbejde har bidraget med i mit liv. Hun er virkelig dygtig og en unik lysende sjæl, som jeg varmt vil anbefale til alle, som ønsker at leve et mere glædeligt og balanceret liv.

Louisa Rosamynthe Holm

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Hellasofia. Hun er super professionel og dygtig, og jeg følte mig meget tryg, imødekommet og set i hendes selskab. Jeg havde allerede været ved en anden numerolog inden, at jeg fandt vej til Hellasofia. Men det var først hos Hellasofia, at jeg fik de helt rigtige energier for mig. Det er snart 2 år siden, at jeg var ved Hellasofia og idag er min hverdag fyldt med lethed, glæde og kærlighed. Min økonomi har heller aldrig været bedre. Jeg føler, at jeg endelig lever mit liv, fremfor bare at have overlevet tidligere. Hellasofia har mine allervarmeste anbefalinger.

Rosemei Eriksen

Jeg var nok endt i et meget sort hul, hvis Hellasofia ikke havde hjulpet mig. Hun så nogle symptomer i min krop som ingen vidste noget om, kun jeg. Hun kunne læse mig 100% uden at kende mig. Jeg kan mærke en ændring i min krop og jeg har fundet ro i mig selv og begynder at få selvtillid og elske mig selv. At elske sig selv, det har jeg aldrig vidst hvad det betød, men nu begynder jeg at finde en mening og følelse af hvad det er. Inden jeg kom til Hellasofia, så var jeg ved en anden numerolog. Men hun var mere interesseret i undervibrationer, (og navne fra en computer) og så slet ikke mine "sygdomme" i underlivet eller på det liv jeg har haft. Stor stor ros til Hellasofia for den professionelle hjælp og fordi hun så mig som et menneske .

  • Mange kærlige hilsner fra L

Jeg fik gaven at møde Hellasofia, som på en meget jordnær og nærværende måde gav mig en indsigt i hvad numerologi egentligt var og betød. Med hendes store faglige kompetente niveau følte jeg, at hun var med mig med alle de detaljer og den tryghed, jeg havde brug for i rejsen i at skifte mit navn både før, under og efter. Mit liv har taget en helt ny og positiv kærlig drejning med ny energi og livsglæde. Jeg har den dybeste taknemmelighed for, at min navneændringsrejse var i Hellasofias hænder.

Mettemarrie Sommer

Hellasofia er et af de smukkeste kærligste og dejligste mennesker jeg har mødt <3. Hun har sin hjerteenergi med i det hun laver og forstår virkelig at ramme ind i et menneskes inderste kerne. Hun har mine varmeste anbefalinger på alle plan.

AnnaSimone Haugaard

Jeg modtog for et par dage siden “Den lille tolkning”. Jeg er stadig blæst bagover af, hvor spot on det var. Læser det om og om igen. Så detaljeret. Hellasofia er bare dygtig. Jeg kunne kende mig selv i alt og det var ikke en beskrivelse, som kunne ramme mange- men helt utroligt specifikt.

Marianne Fiil Bisgaard Dahl

Tusind tak for i aftes, hvor du var vores foredragsholder i Kinesiologiforeningen. Det var meget inspirerende, relevant og super spændende at lytte og være i dialog med dig. Kan varmt anbefales

Birgit Pedersen

Jeg fik ændret mit navn for knap 3 år siden og inden da vidste jeg intet om numerologi. Jeg blev ret nysgerrig på numerologi efter, at jeg fik lavet den lille tolkning ved Hellasofia. Det var som om alle mine udfordringer og dybeste tanker blev beskrevet kort og præcis på et A4 ark. Det var imponerende og derfor besluttede jeg mig, at jeg ville skifte navn.

Jeg bestilte en session ved Hellasofia, velvidende at jeg stadig ikke vidste helt, hvad jeg havde gang i, men det eneste jeg kunne mærke var, at jeg SKULLE prøve det her. Det har vist sig, at mit liv har ændret sig på mange områder og faktisk blev det bedre end det jeg nogensinde har drømt om. Siden jeg har skiftet navn for knap 3 år siden, har jeg fået ro på mit liv, har mødt en fantastisk mand og har en dejlig familie. Vi har købt vores drømmehjem, som nu danner rammen om vores dejlige liv sammen. Jeg har også fået en indre ro, som jeg aldrig har haft før og det føles som om jeg er kommet hjem inde i mig selv. Selv min krop har givet slip på de overflødige kilo, som jeg har kæmpet med at slippe det meste af mit liv.

At skifte navn er ikke noget quickfix og udrensningsprocessen, hvor jeg slap mine gamle energier har til tider været hård. Men nu hvor alt falder på plads i mit liv, så har det været det hele værd og mere til. Hellasofia har været en rigtig god hjælp gennem hele forløbet, både til at give mig en numerologisk forklaring på de udfordringer, som jeg stod med, men også til at give mig lige præcis den healing, som jeg havde brug for, så jeg kunne komme nemmere igennem min proces.
Derfor går mine varmeste anbefalinger til Hellasofia.

Corneliah

En helt igennem fantastisk oplevelse: Hellasofia er dygtig, dybt professionel, vidende og dedikeret. De varmeste anbefalinger herfra - Det hun gør virker!

Sara Skovrup

En helt igennem rar og tryg oplevelse at blive rådgivet af Hellasofia mhp navneskift for hele familien. De allervarmeste anbefalinger herfra

Thomas Larsen