Numerologisk Essens Beregner

Vælg din fødselsdato nedenfor og få et indblik i, hvad din fødselsdato fortæller om dig og dine karaktertræk

Beregn din Numerologiske Essens

Din Grundenergi / Månedsenergi / Årsenergi:

 

I det følgende kan du læse en kort beskrivelse af de 9 numerologiske grundenergier. Din numerologiske essens (= grund-, måneds- og årsenergi) vil indeholde flere af energierne og du vil derfor kunne genkende dig selv i en blanding af de energier, der indgår i netop din fødselsdag.

Beskrivelsen dækker grundenergierne i deres helt rene essens. Den tager derfor ikke højde for, hvordan dine navne påvirker din numerologiske essens (fødselsdato) og hvilke energier, der ligger i dit unikke numeroskop. – Ønsker du mere viden om dette, så er du velkommen til at booke Numerologisk Tolkning eller en Personlig Numerologisk Navneskifte Session.

Grundenergien 1

1’eren er meget selvstændig og original. Du har gode lederevner og trives med at være den, der bestemmer og sætter dagsordenen. En 1’er Leder i balance vil være god til at motivere og uddelegere arbejdet. Hvorimod en 1’er Leder i ubalance vil påtage sig alt arbejdet selv af frygt for, at andre ikke vil kunne leve op til 1’erens høje standarder. Derved kommer en 1’er i ubalance let til at knokle for meget.

Som 1’er er du initiativrig og opfindsom. Du elsker at være kreativ og at skabe noget. Du er stærk og har et naturligt positivt syn på livet. Du kan altid få øje på det positive i enhver proces og udfordring du havner i. Du elsker anerkendelse og ros samt at få synlige beviser på din succes. For dig er det at tabe ansigt eller få et nederlag noget af det værste, der kan ske. Derfor kan du også være meget stædig og vedholdende at diskutere med.

Du har ligeledes et stort behov for personlig frihed – dette gælder både i dit arbejdsliv og dit parforhold. Noget af det værste du kan blive udsat for som 1’er er, hvis andre vil bestemme over dig eller trække ting ned over hovedet på dig. Du ønsker selv at bestemme og træffe beslutninger inden for alle livsområder.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 1 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen. 

Grundenergien 2

2’eren er meget følsom og sensitiv. Du er meget åben i din energi og mærker alt omkring dig dybt og inderligt. Det kan derfor være svært for dig at mærke, hvor grænsen går mellem dig og andre. Du mærker let andres vibration, stemninger og følelser – og bliver meget let påvirket af dette. Hvis du fx går rundt og føler dig ked af det uden nogen egentlig grund, så er der stor chance for, at det er følelse du har påtaget dig fra en anden.

Fordi du er så sensitiv, så påvirkes dit humør også af månens cyklus. Det betyder, at dit humør kan svinge meget og det er således rigtig vigtigt for dig at være opmærksom på, at du bruger din tid i nærende miljøer og omgivelser.

Du er meget kreativ og idérig. Men idet 2’eren er en meget blid og mild grundenergi, så er der stor chance for, at du ikke får ført så mange af dine idéer og projekter ud i livet. Med mindre du har fået tilført noget handlekraft og styrke via dine navne.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 2 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 3

3’eren er meget stærk og kender sit eget værd. 3’eren er den af grund-energierne, der har mest medfødt styrke. Du ved, hvad du indeholder og kan udrette. Derfor stiller du som 3’er meget høje krav til dig selv og accepterer intet mindre end din bedste præstation – hver gang.

Som 3’er oplever du verden meget sort/hvid, så det er enten succes eller fiasko. Kombinationen af perfektionisme og enten/eller kan være svær at rumme og det kan være svært altid at stille så høje krav til sig selv og andre.

Du kan godt trives som medarbejder og er god til at modtage ordrer, men du vil typisk trives bedst med selv at bestemme og være leder – og du vil være rigtig gode i den rolle.

Du har let ved at tage et pokeransigt på og skjule dine følelser over for andre. Dette fungerer som en slags skjold mod omverden og du er således i stand til at lukke helt af for dine følelser (i hvert fald i et stykke tid). Dette kan hjælpe dig igennem kriser og når du skal præstere, fx arbejdsmæssigt.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 3 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 4

Som 4’er er du meget følsom og blid samtidighed med, at du rummer en enorm overlevelsesevne og kan overkomme de mest utrolige ting. Som 4’er er du det vi kalder en gammel sjæl. Det vil sige, at du har været her mange gange og at du har noget karmisk med, som du skal udleve og balancere i dit liv som 4’er. Du er et skæbnebarn og derfor vil der være mange kontraster i dit liv. Når det går dig godt, så går det helt fantastisk og når det går skidt, så er det rigtig slemt.

Du kan let føle dig misforstået og måske endda have en følelse af at være lidt forkert og ensom. Selv i selskab med andre vil du kunne have en indre følelse af, at du ikke hører til og er uden for. Du har ofte få venner og er ekstrem loyal over for disse.

Du er meget innovativ og god til at tænke ud af boksen. Du er nysgerrig på livet og elsker at udforske andre måder at gøre tingene på. Du ser altid tingene fra en anden vinkel og er lidt af en ”Ole opfinder”.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 4 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 5

Som 5’er er du meget nysgerrig og energisk. Du er altid i udvikling og i gang med noget og gerne flere ting ad gangen. Du er meget social og er som regel med vellidt. Du kan med alle og har let ved at få nye venner og bekendtskaber, så dit netværk er stort og bredt.

Mange 5’ere arbejder med kommunikation, formidling eller salg. Du er meget velformuleret og taler meget. Og din begejstring og energi vil smitte af og virke motiverende på andre. Du trives ofte med at være i centrum og er ofte den, der taler højest og underholder i selskab med andre. 

Du elsker eventyr og at opleve nye spændende ting. Derfor kaster du dig også ofte ud i nye ting rent impulsivt. Hvis noget skulle mislykkes, så tager du det ikke så tungt. Der er en lethed i din tilgang til livet. Du prøver bare igen eller gør noget andet.

Mentalt er du i gang hele tiden og vil være med til det hele. Din vibration bliver let rastløs og selvom det er umuligt at nå at være med til alt, så har du meget svært ved at vælge noget fra. Det er vigtigt at være opmærksom på, at denne overaktivitet ikke belaster dit nervesystem og fører til stress. Søvn er meget vigtig for dit velbefindende og du bør ligeledes have fokus på at grounde dig selv.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 5 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 6

Som 6’er er du meget kærlig og omsorgsfuld. Du er moderlig/faderlig af natur og det falder dig meget naturligt at drage omsorg for andre. Du sætter oftest andres behov før dine egne og er meget fleksibel og altid parat til at hjælpe andre. Du ofrer dig gerne for dem du elsker. Dette store hjælpe- og omsorgsgen er en gave, som du skal bruge her i livet. Men det bliver også let din akilleshæl, fordi du ofte kommer til at overskride dine egne grænser og glemmer at lytte til egne behov. Det er derfor vigtigt for dig at lære, at du skal at være noget for dig selv, for herved at kunne være der for andre – ellers vil du brænde ud pga. dit hjælper-gen.

Du har en magnetisk udstråling og virker tiltrækkende på mennesker omkring dig. Din blide og kærlige venusvibration virker beroligende og harmoniserende på andre.

Som 6’er er du også meget æstetisk. Du elsker at skabe og opholde dig i smukke og nærende omgivelser. Du har en evne til at få noget til at ligne en million med ganske få midler. Du er lidt at en redebygger og værner meget om din familie og dit hjem. Du elsker at være hjemme og hygge med dem du har kær.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 6 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 7

Som 7’er er du meget blid og sensitiv. Rent numerologisk kaldes 7’er energien for ”telefonnummeret til himlen”. Dette fordi, at 7’ere der står rent i sin essens har en åben og helt ren forbindelse til ”kilden”, hvorfor de også har en helt særlig kreativitet. Det kan dog være svært for dig selv at anerkende din intuition og kreativitet som noget særligt. For dig er det helt normalt og mange 7’ere har en tilgang om, at ”det er da ikke noget særligt, det kan alle vel…”, men det kan alle ikke. Ingen andre grundenergier har den form for kreativitet som 7’ere har, den kommer fra et helt særligt sted. Derfor er der også mange 7’ere, der arbejder i kreative fag som fx kunstnere, musikere, sangskriver, forfattere mv.

Der skal ikke ret meget til for at skabe ubalance i en 7’ers meget sensitive system. Derfor døjer mange 7’ere med sart hud, allergier, madintolerancer el.lign. Du har ikke så megen medfødt styrke/handlekraft. Så hvis du ikke har dette tilført via dine navne, så kan det være svært for dig at få alle dine idéer planer ført ud i livet.

Som 7’er er du oftest overvejende introvert og lader derfor bedst op, når du er alene. Du har et enormt rigt indre liv og har derfor ikke brug for at blive stimuleret ude fra. Du foretrækker typisk mindre doser af sociale sammenkomster og også meget gerne med få ad gangen.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 7 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 8

Som 8’er er du meget stærk og passioneret. Du har en medfødt råstyrke ud over det sædvanlige og et massivt overlevelsessystem, der altid driver dig videre og fremad. Du er det, vi kalder en gammel sjæl. Det vil sige, at du har været her mange gange og at du har noget karmisk med, som du skal udleve og balancere i dit liv som 8’er. Der er mange kontraster i dit liv. Når det går dig godt, så går det helt fantastisk og når det går skidt, så er det rigtig slemt. Derfor er du også udstyret med dette helt særlige overlevelsessystem, som hjælper dig med at bearbejde og hurtigt komme videre.

Du ved inderst inde godt, at livet kan være kontrastfyldt og at du kan miste og må klare dig igennem nogle hårde processer i livet. Derfor kan du komme til at sætte en usynlig mur op omkring dig, for at beskytte dig selv. Det gør, at du kan være lidt skeptisk over for nye mennesker og typisk ser andre grundigt an, før du lukker dem ind i dit liv.

Din selvfølelse kan svinge mellem at føle dig helt unik & fantastisk til misforstået & forkert. Mange 8’ere har følelsen af at være ”det sorte får” i flere perioder af deres liv. Og det kan give en følelse af at være ensom og alene i verden – selv når du er i selskab med andre.

Du er meget dyb og intens af natur. Du har et varmt og godt hjerte, der banker for at andre har det godt.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 8 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Grundenergien 9

Som 9’er er du meget hårdtarbejdende og viljestærk. Du kan være meget direkte i din kommunikation, fordi du som 9’ere ikke har lært at pakke tingene ind. Derfor findes der heller ingen skjult agenda, når du kommunikerer. Du siger, hvad du mener uden, at der ligger noget mellem linjerne.

Du er dygtig til at organisere og strukturere. Men du trives bedst, hvis du også har kontrollen – ellers mister du let interessen. Hvis du som 9’er har rod, uorden eller ikke er struktureret, så er det et tydeligt tegn på, at du er ude af balance.

Du er født til at være leder og have styringen selv. Og er du i balance, så vil du kunne udøve både humanistisk og diplomatisk ledelse med respekt og empati for dine medarbejdere.

Selvom du som 9’er fremstår ekstrem stærk på dine omgivelser, så er du meget følsom inden i og vil gøre meget for kærlighed og dem du elsker.

9’ere har det ofte svært i sine unge år. Men de opnår som regel altid succes senere i livet pga. deres styrke, vilje og beslutsomhed.

Er du nysgerrig efter mere? Så kan du købe min lydfil om Grundenergien 9 af ca. 25 min varighed, hvor jeg fortæller om 1’eren, herunder karaktertræk, livsformål, livslektioner, helbredsmæssige temaer, gode råd og støttende energier. Prisen er 150 kr. (eller 250 kr. for 2 lydfiler, så du både kan høre om din grund- og årsenergi). Du bestiller ved at sende en mail til info@hellasofia.com eller udfylde kontaktformularen.

Udtalelser

Læs hvad andre siger

Hellasofia Birkelyst har min bedste anbefaling! Der er ingen tvivl om, at hun kan sit kram til punkt og prikke. Jeg har været ved et par andre numerologer, men det var først, da Hellasofia kiggede på mit numeroskop, at der faldt ro og harmoni i mit liv. Hellasofia er virkelig en menneskekender, empatisk og sød - og et af de mest kærlige og omsorgsfulde mennesker, jeg kender. Jeg kan ikke forklare præcis, hvorfor numerologien virker - men jeg kan konstatere, at jeg tydeligt har kunnet mærke den positive effekt af at have fået det rigtige navn for mig. Jeg oplever en langt større ro indeni, der er bedre balance mellem min indre og ydre verden og så er mit liv blevet fyldt med kærlighed efterfølgende. Jeg er så taknemmelig for alt det, som Hellasofias arbejde har bidraget med i mit liv. Hun er virkelig dygtig og en unik lysende sjæl, som jeg varmt vil anbefale til alle, som ønsker at leve et mere glædeligt og balanceret liv.

Louisa Rosamynthe Holm

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Hellasofia. Hun er super professionel og dygtig, og jeg følte mig meget tryg, imødekommet og set i hendes selskab. Jeg havde allerede været ved en anden numerolog inden, at jeg fandt vej til Hellasofia. Men det var først hos Hellasofia, at jeg fik de helt rigtige energier for mig. Det er snart 2 år siden, at jeg var ved Hellasofia og idag er min hverdag fyldt med lethed, glæde og kærlighed. Min økonomi har heller aldrig været bedre. Jeg føler, at jeg endelig lever mit liv, fremfor bare at have overlevet tidligere. Hellasofia har mine allervarmeste anbefalinger.

Rosemei Eriksen

Jeg var nok endt i et meget sort hul, hvis Hellasofia ikke havde hjulpet mig. Hun så nogle symptomer i min krop som ingen vidste noget om, kun jeg. Hun kunne læse mig 100% uden at kende mig. Jeg kan mærke en ændring i min krop og jeg har fundet ro i mig selv og begynder at få selvtillid og elske mig selv. At elske sig selv, det har jeg aldrig vidst hvad det betød, men nu begynder jeg at finde en mening og følelse af hvad det er. Inden jeg kom til Hellasofia, så var jeg ved en anden numerolog. Men hun var mere interesseret i undervibrationer, (og navne fra en computer) og så slet ikke mine "sygdomme" i underlivet eller på det liv jeg har haft. Stor stor ros til Hellasofia for den professionelle hjælp og fordi hun så mig som et menneske .

  • Mange kærlige hilsner fra L

Jeg fik gaven at møde Hellasofia, som på en meget jordnær og nærværende måde gav mig en indsigt i hvad numerologi egentligt var og betød. Med hendes store faglige kompetente niveau følte jeg, at hun var med mig med alle de detaljer og den tryghed, jeg havde brug for i rejsen i at skifte mit navn både før, under og efter. Mit liv har taget en helt ny og positiv kærlig drejning med ny energi og livsglæde. Jeg har den dybeste taknemmelighed for, at min navneændringsrejse var i Hellasofias hænder.

Mettemarrie Sommer

Hellasofia er et af de smukkeste kærligste og dejligste mennesker jeg har mødt <3. Hun har sin hjerteenergi med i det hun laver og forstår virkelig at ramme ind i et menneskes inderste kerne. Hun har mine varmeste anbefalinger på alle plan.

AnnaSimone Haugaard

Jeg modtog for et par dage siden “Den lille tolkning”. Jeg er stadig blæst bagover af, hvor spot on det var. Læser det om og om igen. Så detaljeret. Hellasofia er bare dygtig. Jeg kunne kende mig selv i alt og det var ikke en beskrivelse, som kunne ramme mange- men helt utroligt specifikt.

Marianne Fiil Bisgaard Dahl

Tusind tak for i aftes, hvor du var vores foredragsholder i Kinesiologiforeningen. Det var meget inspirerende, relevant og super spændende at lytte og være i dialog med dig. Kan varmt anbefales

Birgit Pedersen

Jeg fik ændret mit navn for knap 3 år siden og inden da vidste jeg intet om numerologi. Jeg blev ret nysgerrig på numerologi efter, at jeg fik lavet den lille tolkning ved Hellasofia. Det var som om alle mine udfordringer og dybeste tanker blev beskrevet kort og præcis på et A4 ark. Det var imponerende og derfor besluttede jeg mig, at jeg ville skifte navn.

Jeg bestilte en session ved Hellasofia, velvidende at jeg stadig ikke vidste helt, hvad jeg havde gang i, men det eneste jeg kunne mærke var, at jeg SKULLE prøve det her. Det har vist sig, at mit liv har ændret sig på mange områder og faktisk blev det bedre end det jeg nogensinde har drømt om. Siden jeg har skiftet navn for knap 3 år siden, har jeg fået ro på mit liv, har mødt en fantastisk mand og har en dejlig familie. Vi har købt vores drømmehjem, som nu danner rammen om vores dejlige liv sammen. Jeg har også fået en indre ro, som jeg aldrig har haft før og det føles som om jeg er kommet hjem inde i mig selv. Selv min krop har givet slip på de overflødige kilo, som jeg har kæmpet med at slippe det meste af mit liv.

At skifte navn er ikke noget quickfix og udrensningsprocessen, hvor jeg slap mine gamle energier har til tider været hård. Men nu hvor alt falder på plads i mit liv, så har det været det hele værd og mere til. Hellasofia har været en rigtig god hjælp gennem hele forløbet, både til at give mig en numerologisk forklaring på de udfordringer, som jeg stod med, men også til at give mig lige præcis den healing, som jeg havde brug for, så jeg kunne komme nemmere igennem min proces.
Derfor går mine varmeste anbefalinger til Hellasofia.

Corneliah

En helt igennem fantastisk oplevelse: Hellasofia er dygtig, dybt professionel, vidende og dedikeret. De varmeste anbefalinger herfra - Det hun gør virker!

Sara Skovrup

En helt igennem rar og tryg oplevelse at blive rådgivet af Hellasofia mhp navneskift for hele familien. De allervarmeste anbefalinger herfra

Thomas Larsen